Az oldal tölt...

Keresés

Legújabb cikkek

Támogató

Fazekas

Szabványok

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!

Szerkesztő

A Lexikon története

Hetedik osztályos korunkban (2004) ketten (Danka Miklós András, Szabó Dávid) iskolánk egyik pályázatára készítettük először a Lexikont. Az még csak egy statikus lap volt, a hetedikes speciális matematika tagozat anyagának általunk feldolgozott változata. A HTML-t és flashseket Danka Miklós készítette, míg a matematika szöveget Szabó Dávid vitte fel.
A pályázatot megnyertük. Mint kiderült, valóban hasznos volt munkánk - a matematika portálon mérték a látogatottságát, és elég nagy volt. Ezért folytattuk a munkát, és a következő évi pályázaton is indítottuk a Lexikont, immáron a nyolcadikos anyaggal is kiegészítve, stílusában kiigazítva, illetve Bóra Eszter néhány feladatával ellátva.
A pályázatot ismét megnyertük. A következő években a Lexikon látogatottsága a portálon az elsők közé került, ezért azt gondoljuk, fáradozásunk hasznos volt. Többek között érettségizők használták tételeik összeállítására - sőt, az összeállítással már nem is kellett foglalkozni! Mindent olyan rendben vittünk gépre, hogy az anyagok egymásra épüljenek.
Most dinamikus oldalra váltunk. A rendszer kereshető lesz, sokkal logikusabb rendszerbe foglaljuk, és egyéb extrákkal is felszereljük. Emellett az egyik legfontosabb újítás az, hogy mostantól - tanárunk kérésére - a fizika anyagot is feltöljük! A fizika anyagot Balogh Máté viszi gépre.
Reméljük, az új szolgáltatások mindenkinek kedvére lesznek, és továbbra is sok segítséget nyújt majd gyereknek, felnőttnek, belsősnek, külsősnek egyaránt!
Főgombok VisszaElőreFrissítHibát találtál? Jelentsd!